E-mail Hieke Kaastra
  Hieke Kaastra helpt mensen hun eigen unieke pad te (her)ontdekken.

Het loopbaanpad van Hieke Kaastra

Als kind wist ik welke weg ik later wilde inslaan; ik droomde van reizen en werken in verre landen.

Na mijn opleiding als wijkverpleegkundige, maakte ik verre reizen en werkte ik als trainer, supervisor en voorlichtingsdeskundige in Jemen, Zuid Sudan en Kenia.

Hier ontdekte ik hoe creativiteit en positieve aandacht mensen stimuleert hun leven vorm te geven en helpt hun kwaliteiten te ontdekken en ontwikkelen.

Terug in Nederland werkte ik mee aan projecten op het gebied van opvoedingsondersteuning en gezondheidsvoorlichting.

Hierna volgde ik de opleiding Creatieve Loopbaan Counseling (SPSO) en aansluitend cursussen op het gebied van spiritualiteit en intuïtie zoals focussen, werken met dromen en intuïtieve ontwikkeling.

Voor ik in 2004 met mijn praktijk voor Creatieve loopbaanbegeleiding begon, werkte ik vier jaar als trainer en trajectbegeleider bij een loopbaan- en re-integratiecentrum te Utrecht.

Richting geven aan je pad op een creatieve manier...
Particuliere cliënten zowel als bedrijven en instellingen kunnen bij mij terecht voor individuele en groepsgewijze loopbaancoaching,
re-integratie- , outplacement- en IRO- trajecten, cursussen en workshops.


Ik geniet ervan als mensen hun kracht en creativiteit (opnieuw) ontdekken zodat ze deze kunnen toepassen in hun werk en leven.

Om mijn kennis bij te houden en contacten uit te wisselen met beroepsgenoten ben ik lid van NOLOC (vereniging voor loopbaanprofessionals) CLC (Vereniging voor creatieve loopbaancounselors) en VSD (Vereniging voor studie van dromen).

< terug naar contact